Lijst met producten op merk Leatt

Leatt | The Science of Thrill

Leatt | The Science of Thrill

 • Leatt Body Tee 3DF AirFit Lite
  Snel bekijken

  Leatt Body Tee 3DF AirFit Lite

  € 259,95

  Leatt Body Tee 3DF AirFit Lite

  CE-getest en gecertificeerd als bescherming tegen stoten, de 3DF AirFit Lite Body Tee scoort in totaal 13 punten in het Leatt-beschermingssysteem.
  Deze bodyprotector met korte mouwen is gemaakt van 3DF AirFit-impactschuim dat in zijn natuurlijke staat flexibel is om zich aan te passen aan de vorm van het lichaam.

  Op voorraad
 • Leatt Safety Jacket 6.5...
  Snel bekijken

  Leatt Safety Jacket 6.5...

  € 349,95

  Leatt Safety Jacket 6.5 Black/Gray

  De harde schaal 6.5 Bodyprotector is een nieuw product voor 2021, het wordt geleverd in 2 stukken, er is een compressiepak met ritssluiting met ingebouwde schouder- en elleboogstootbeschermers en ook in hoogte verstelbare niergordel. Vervolgens wordt een volledige hardshell CE-gecertificeerde borst- en rug beschermer samen met zijbescherming over de bovenkant gebruikt. Dit modulaire systeem geeft je niet alleen de meeste bescherming, maar ook geweldige ventilatie en comfort. Dit nieuwe concept is heel gemakkelijk aan en uit te trekken, wat een verademing is na een hele dag rijden en het opruimen supergemakkelijk maakt, werkt met of zonder een Leatt Neck Brace. Als u op zoek bent naar de ultieme bescherming van het bovenlichaam, hoeft u niet verder te zoeken.

  Nabestelling (neem contact met ons op voor de exacte levertijd)